El- & energiprogrammet

en del av Västerviks Gymnasium

Hans Jonsson


Vem är jag

Boende i Västervik med min familj. På fritiden lägger jag min tid på familjen, båtliv och idrott av olika slag.

Min tidigare utbildning är fyra-årigt tekniskt gymnasium med inriktning elkraft. Yrkeslärarexamen vid Linnéuniversitetet med inriktning El. Jag innehar även allmän elbehörighet.

Jag har närmare femton års yrkeserfarenhet från elbranschen. Jag har arbetat inom flera olika områden i elsektorn. Mina tidigare jobb har huvudsakligen varit som industrielektriker, installationselektriker, distributionselektriker och marinelektriker.

Efter ett antal år i yrkeslivet valde jag att byta bana och utbilda mig till yrkeslärare. Mitt första år som lärare arbetade jag med vuxenutbildning inom El på Lernia. Nu arbetar jag alltså på gymnasienivå här på El- och Energiprogrammet. 

Aktuella projekt

Det vi arbetar med nu är att ge eleverna en så bra undervisning som möjligt enligt de nya kurser och ämnen som kommit i och med den nya gymnasiereformen Gy 2011.

 0707-478178

 hans.jonsson@vastervik.se

 

Jakob Elmerfjord


Vem är jag

Jag halkade in i läraryrket av en ren slump. Började som vikarie -02 och blev efter vidare studier behörig lärare -04. Innan detta studerade jag till IT-ingenjör och systemutvecklare vilket jag även arbetat med under en period.

När jag inte är i skolan går tiden till min familj och mina intressen: Segling, dykning, fotografering och även en viss del datoranvändning, webbutvecklingen och nätverk ligger mig nära.

Aktuella projekt

Tillsammans med övriga kollegor och elever håller vi nu på att fasa in en ny inriktning under elprogrammet - Automationsteknik. Ett spännande område med oändliga möjligheter!

Framtiden

Levande projekt som vi har, när tiden finns, är våra webbplattformar - eeprogrammet.se och portal.eeprogrammet.se.

 0702-226260

 jakob.elmerfjord@vastervik.se

 

Johan Landers


Jag gillar att vara i skog och natur

Per Sörsäter


Info kommer

Vakant


Info kommer